کشاورزی، درسیستان

 

با توجه به آغاز فصل بهار و گرم شدن هوا سیستان نیز دستخوش تغییرات آب و هوایی منحصر به فردی خواهد بود.

 

سرزمین هایی که در روزگارانی دور انبار غله ایران نامیده می شد با وجود چندین سال خشکسالی پی در پی باز هم مردمان سیستان در این سرزمینهای تشنه مشغول به کاشت و داشت و برداشت هستند.

 

وجود دشتهاي بزرگ و وسيع و هموار سيستان از جمله قابليتهاي منابع طبيعي به شمار مي‌رود كه براي توسعه فعاليتهاي كشاورزی استان قابل استفاده است اقليم منحصربفرد آن امكان كاشت انواع محصولات گرمسيري را فراهم كرده كه با افزودن كشت انواع محصولات گلخانه‌ای به آن توليد محصولات تجاری متنوع را در سطح استان ممكن كرده است.

 

ذخاير ژنتيكي دامي استان و نژاد منحصربفرد گاو سيستاني با توجه به حاصلخيزي خاك و كشت علوفه امكان توسعه و پرورش گاو شيري و پرواربندي را در منطقه سيستان ميسر كرده است.

 

البته شرايط اقليمي نامناسب، فقر منابع آبي، كمبود نيروي انساني ماهر و پراكندگي محيط زيست از مهمترين محدوديتهاي توسعه كشاورزي و صنعتي استان است.

 

كارشناسان اقتصادي معتقدند با استفاده از امكانات و قابليتهاي ويژه اين منطقه مي‌توان در درازمدت و در راستاي جهت گيريهاي برنامه‌ريزي شده، پايه‌هاي توسعه كشاورزي و صنعتي سيستان و بلوچستان را استحكام بخشيد.

 

البته ناگفته نماند که شغل اصلی و ابتدایی مردمان سیستان مانند دیگر مردمان ایران زمین کشاورزی و دامپروری بوده و هنوز هم اگر شرایط کشاورزی به وجود بیاید قطعا انبار غله ایران جانی دوباره خواهد گرفت.

 

 

کشاورزی درسیستان

سیل سال 1369درسیستان

سیل سال 1369درسیستان

استان ,توسعه ,سیستان ,کشاورزی ,كرده ,سيستان ,انواع محصولات ,انبار غله ,را در ,مردمان سیستان ,توسعه كشاورزي

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پورتال جامع صبا یاوه گو موسسه حقوقی داستان آشپز شدن من آموزش امنیت شبکه با علی اردستانی فازموزیک بهترین در دانلود موزیک خواننده های ایرانی گلدونه تخلیه ذهن گنجینهٔ فایل ۲۰ سالگی